MEGOSZTÁS

A mai igényekhez igazított felszereltséggel tér vissza a hazai okostelefon-piac egyik kedvező ár/érték arányú készüléke.

A ZTE Blade sokak első okostelefonja volt itthon.

Míg elődeinek háza még műanyagból készült, az új V7 Lite modell már a drágább készülékekre jellemző, szálcsiszolt fémházzal bír. A készülék egyszerre két SIM-kártyát isképes fogadni (dual SIM). Megvásároni pedig az Extreme Digital, a Media Markt, a Euronics üzleteiben és minden nagyobb elektronikai kereskedésben lehet. Nem is drágán, bruttó 50 ezer forint alatti áron már elérhető a telefon. A törvényben előírt 12 hónap helyett 24 hónapos gyári garanciával.

Mindent tud, amit kell

zte blade v7 LiteNem érheti panasz a képminőséget sem, mivel a V7 Lite 5 colos érintőkijelzője HD-felbontású, a színhűségről pedig az IPS technológia gondoskodik. A hátlapon lévő bekapcsológomb egyben ujjlenyomat-olvasó, amellyel a képernyőzár sokkal gyorsabban és egyszerűbben feloldható, mint a hagyományos PIN-kódok begépelésével.

A ZTE Blade V7 Lite hátlapi kamerája 13 megapixeles fotókat és full-HD felbontású videókat képes rögzíteni, és ledes villanóval is fel van szerelve. A gyártó a szelfikamerára is nagy hangsúlyt fektetett, az új modell 8 megapixeles felbontással érkezik. A készülék négymagos Mediatek processzorán az Android 6.0 rendszer is fürgén fut. A beépített 8 gigabájtos háttértár kapacitását pedig külön megvásárolható microSD-kártyákkal akár további 256 gigabájttal is ki lehet bővíteni.

Nem maradt le a telefonról a szabványos minijack fülhallgató-csatlakozó, a töltés pedig hagyományos microUSB kábellel történhet. A V7 Lite tökéletesen támogatja a 4G-t, az itthon használatos összes rádiófrekvencián, 2500 mAh kapacitású akkumulátora pedig egész napra elegendő üzemidőt biztosít.

A ZTE Blade V7 Lite-ról további fotókat a ZTE honlapján találhat.