MEGOSZTÁS

A CHS Hungary Kft. idén karácsonykor 1.000.000 forintot adományozott a Szemem Fénye Alapítványnak, és szintén 1.000.000 forinttal támogatta a Tűzoltó utcai Gyermekklinika Betegeiért Alapítványt, hogy hozzájáruljon a beteg gyermekek mielőbbi gyógyulásához. Ez utóbbi eseményre ünnepélyes keretek között 2016. december 19-én kora délután, a klinika aulájában került sor.

Az egymillió forint értékű, jelképes utalványt a CHS tulajdonosai, Németh Levente és Németh Attila, valamint Vidra László ügyvezető igazgató nyújtotta át Prof. Dr. Szabó András klinikaigazgatónak és Dr. Szirtesné Dr. Tomsits Erikának, a Tűzoltó utcai Gyermekklinika Betegeiért Alapítvány kuratóriumi elnökének.

Vidra László rövid beszédében hangsúlyozta, hogy a CHS Hungary Kft. tulajdonosai és vezetősége számára egyaránt fontos a társadalmi felelősségvállalás, így rendszeresen támogatnak egy-egy érdemes ügyet. Idén azért választották a Szemem Fénye Alapítványt, valamint a Tűzoltó utcai Gyermekklinika Betegeiért Alapítványt, mert szeretnék javítani a fiatalok gyógyításának, kórházi ápolásának és gondozásának körülményeit, hiszen ők alkotják jövőnk zálogát.

A klinika képviselői először is megköszönték a nagylelkű adományt, majd hozzátették, hogy a tervek szerint infúziós és tápláló pumpát vásárolnak belőle a beteg gyermekek számára, akik mihamarabbi felépüléséhez így közvetett módon a CHS is hozzájárul.