MEGOSZTÁS

Az elmúlt három évben hagyománnyá vált, hogy a Samsung a barcelonai MWC keretében jelentette be az aktuális csúcstelefonját. Nos nagyon úgy tűnik, hogy ez a hagyomány az idén megszakad.

Nem lesz itt most se Galaxy S8, se Galaxy Note 8 bejelentés. Ezt a koreai vállalat mobilüzletágának feje nyilatkozta a Reuters kérdésére válaszolva. Ennek az oka természetesen a tavaly szintén itt a Mobile World Congress-en bejelentett, majd pedig a „kirobbanó” sikernek köszönhetően visszahívott Galaxy Note 7 lehet, ami egy erős érvágás volt a Samsung számára, aki így egy picit újra kellett, hogy gondolja a mobil stratégiáját.

Egy Note 7 lángba borulás után

A gyártástechnológia területén is születtek újítások e szomorú események miatt. A Samsung például bejelentett egy nyolc lépéses biztonsági ellenőrzési procedúrát, melyet az termékeihez készült akkumulátorok gyártási folyamataiba épít be ezentúl. Emellett pedig a jövőben úgy tervezi majd a telefonjait, hogy azokban több hely legyen az akkumulátor körül és ide egy új „védő zónát” alakít majd ki a gyártó, megelőzve ezzel az esetleges jövőbeli baleseteket.