MEGOSZTÁS

Mindenki máshogy vezeti le a munkahelyen felgyülemlett stresszt. Van, aki jógázik, van, aki bokszzsákot ver és van, aki hazafelé a volán mögül üvölti ki magából a dühét, vagy veszett dudálás formájában zúdítja azt a gyalogosokra. És persze vannak a Nerf gunosok.

Hogy mi az a Nerf gun, azt a kérdést egyfelől meglehet válaszolni úgy, hogy a Hasbro által gyártott, habszivacs labdákat – vagy hengereket – kilövő játékfegyver hülye gyerekeknek. Aki viszont így válaszol, már el is árulta magáról, hogy soha életében nem játszott semmi ilyesmivel. Ez persze nem baj, valakiknek a Barbie házat (lovakat, Kent) is meg kell venniük. De aki egyszer is részt vett már egy csatában, amit ilyen fegyverekkel vívtak, az tudja, hogy a Nerf gun legalább olyan menő, mint három és fél Steven Seagal.

Talán tudok némi ízelítővel szolgálni az ilyen ütközetekből:

De most vége a játéknak

Mert most hamarosan megjelenik az öt Seagalnyi menőségűre pimpelt Nerf ágyú (csak a gyengébbek kedvéért: az 5 Seagal, az már egy fél Chuck Norris).
Ez az:

A fegyver neve (Most figyelj!): Nemesis MXVII-1oK
Ennél menőbb dolgot a hétvégén tuti nem láttok már, szóval mondom a paramétereket:
Egy újratölthető akku pakkal és a beépített tárral a Nemesis képes 100 labdával megszórni a kollégáidat, mégpedig úgy, hogy azok óránként 70 mérföldes torkolati sebességgel indulnak útnak. Az akkunak köszönhetően pedig nincs is más dolgod, csak nyomni a ravaszt, célra tartani és ezzel a technikával garantáltan „le tudod takarítani” jó pár kolléga asztalát, mielőtt semlegesítenek – vagy kifogynál a szivacslabdákból.
A fegyver valamikor összel érkezik majd a boltokba 100 dollár körüli összegért.
Ja és figyelem! Ez nem gyerekjáték! Figyeljetek arra, hogy mindig körültekintéssel…

A francokat! Mindenkinek vége van, ha egy ilyet szerzek!!!!