MEGOSZTÁS

A 2014-es évben sok érdekes dolog történt a mobiljátékok piacán, de az egyik legnagyobb, kollektív felhördülést a Flappy Bird okozta. A borzalmasan csúnya, idegesítő zenével ellátott, végtelenül bugyuta játékmenet ellenére milliók töltötték le és játszottak vele.

Dong Nguyent, a vietnámi fejlesztőt is alaposan meglepte a siker, és valószínűleg halálra kereste magát az appon belüli értékesítésekből. A srác akkor be is sokallt, mert minden róla, és a rettenetes játékáról szólt, így törölte az alkalmazást a store-okból, és kicsit visszavonult.

Őrülj meg megint!

Azóta volt pár játéka, amelyek a Flappy Bird jegyeit viselték magukon: irreálisan nehéz játékmenet, primitív grafika, csipogó hangok. Most egy új darabbal próbálkozik, ami a korábbiaknál sokkal komplexebb, de az összes többi dolog továbbra is megvan.

A Ninja Spinki Challenges (ahogy a neve is sugallja) egyre nehezedő kihívások elé állítja a játékost, akinek minden esetben egy piros ruhás ninja figurát kell vezérelnie. Szerencsére nem annyira nehéz, mint a madarak esetében és nem állandóan ugyanazt kell csinálni, mivel kihívásonként más a feladat. A központi elem azért változatlan: kerüld el az akadályokat 10 másodpercen keresztül és ha ez megvan, mehetsz tovább a következőre.

Ha az a típus vagy, aki a földhöz vágja a mobilt, ha nem sikerül valami, akkor nem ajánlott, de ha perverz örömödet leled abban, hogy egy-egy feladatnak századjára is nekiállsz, akkor töltsd le. A feloldott kihívásoknak van endless módja is, az app pedig ingyenesen, iOS-re és Androidra tölthető le.