MEGOSZTÁS

Ívelt AMOLED kijelzővel, 6 GB RAM és 256 GB ROM tárhellyel, valamint SuperCharge gyorstöltési technológiával érkezik a Porsche Design Huawei Mate 9. A telefonból mindössze 100 darab kerül forgalomba Magyarországon az Extreme Digital webáruházában, valamint a Media Markt webáruházában és kiemelt üzleteiben.

A Porsche Design Huawei Mate 9 okostelefon a standard változathoz hasonlóan a Leica dupla optikájával lett szerelve. Az egyik ugye a 12 megapixeles, színes RGB, másik pedig 20 megapixeles monokróm lencse. A kamerát emellett lézeres fókusszal, kéttónusú villanóval, optikai képstabilizátorral, valamint hibrid-zoom technológiával szerelte fel a gyártó.
A Porsche telefon a standard verzióhoz képest jóval nagyobb tárhelyet kapott: 6 GB RAM és 256 GB ROM memóriát. A kijelző 5,5 hüvelykes, QHD felbontású AMOLED darab.

https://www.youtube.com/watch?v=H7OImf_LLv8

Gyors telefon, gyors töltés

A speckó Mate 9 a vállalat Kirin 960 chipjét kapta meg. Az ebben lévő processzor négy darab 1.8 GHz Cortex-A53 magot tartalmaz. Ezeket négy darab 2.4 GHz Cortex-A73 mag egészíti ki, amelyek teljesítménye 10 százalékkal magasabb, mint az előd A72-es magoké, valamint 15 százalékkal hatékonyabbak a memóriakezelés terén és 30 százalékkal nagyobb az energiahatékonyságuk.
A processzort egy erőteljes grafikus gyorsító, a Mali-G71 MP8 segíti.
A telefon SuperCharge gyorstöltési technológiával érkezik így mindössze 20 perc alatt egy egész napra elegendő energiával tölthetjük fel a telefon akkumulátorát.

3-3-3 garancia

A Huawei a többi P9-es telefonjához hasonlóan a Porsche készülékénél is megtoldja plusz egy évvel a 2 éves gyártói garanciát, így amennyiben a telefon a vásárlástól számított három éven belül elromlik, a gyártó garanciálisan javítja azt. Emellett, ha a megvásárlástól számított első három hónapban bármilyen sérülés éri a készülék képernyőjét, a Huawei ingyenesen cseréli azt. Amennyiben pedig a készülék hardvere meghibásodna a vásárlás utáni első három hónapban, a Huawei javítás helyett kicseréli a telefont. Ez a garancia mondjuk csak akkor jár, ha a tulajdonos a telefont az vásárlást követő három hónapban regisztrálja a készüléket.

Közel félmillió

A Porsche Design Huawei Mate 9 javasolt bruttó fogyasztói ára 449 990 forint, a Media Markt webáruházában és alábbi üzleteiben kapható: a Westend, a Mammut, Árkád és a Pólus Center budapesti bevásárlóközpontokban, illetve a debreceni, győri, nyíregyházi és pécsi üzletekben, valamint az Extreme Digital webáruházában.