MEGOSZTÁS

Az okostelefonok korában a hordozható zenelejátszó gondolata viccesnek hangzik. Hiszen ma már szinte mindenki eleve a zsebében hordoz egy kisebb, nagyobb tárhellyel rendelkező okostelefon, ami amellett, hogy képes a zenelejátszásra, még a világ összes zenéjéhez is hozzáfér a különböző streaming szolgáltatásokon keresztül. Ennek ellenére a Sony nem engedi el a Walkman brandjét, ami a hordozható zene alfája volt. De vajon az omegája is?

Pici és könnyű, az biztos

Az új kompakt NW-A35 Walkman tömege csupán 98 gramm, és nagykapacitású akkumulátora segítségével egy töltéssel akár 45 órán át képes lejátszani mp3 formátumú hangfájlokat, nagy felbontású audio esetén pedig akár 30 órán keresztül működik A beépített Bluetooth és az NFC technológiák segítségével könnyedén csatlakoztathatjuk külső hangszóróhoz vagy fejhallgatóhoz anélkül, hogy aggódni kellene a zavaró vezetékek miatt.

Határtalan tárhely kedvenc zenéinknek

A készülék 3.1 hüvelykes érintőkijelzővel, intuitív felhasználói felülettel és dedikált oldalsó vezérlőgombokkal segíti az egyszerű ezelhetőséget. 16GB-os belső tárhelye és beépített memóriája microSD kártyával tovább bővíthető, így a nagyobb zenei gyűjtemények is elférnek rajta. Az NW-A35HN Walkman mellé tartozékként jár egy nagy felbontású, digitális zajcsökkentéssel ellátott, fülbe helyezhető fejhallgató is.

Az látható tehát, hogy szép és könnyű darabbal van dolgunk, de hogy egy okostelefon mellé miért érdemes egy ilyet vennünk? Nos, kiderítjük, ha sikerül egyet szereznünk egy teszt erejéig.