MEGOSZTÁS

A Huawei legújabb csúcstelefonja, a P10 március 22-től előrendelhető 199 990 forintos javasolt bruttó fogyasztói áron, fekete és ezüst színekben. Az április 4-ig megrendelt P10 készülékekhez a cég közel 30 000 forint értékű, mobiltelefonos kiegészítőkből álló csomagot ad vásárlóinak.

A Huawei P10-est a barcelonai Mobile World Congressen (MWC) mutatta be a gyártó kevesebb mint egy hónappal ezelőtt. A hamarosan hazánkban is elérhető készülék előlapi és dupla hátlapi kameráját is a Leicával együttműködésben tervezte a Huawei. A P10 Kirin 960 processzorral és új felhasználói felülettel, az EMUI 5.1-el érkezik, 4GB Ram és 64GB ROM memóriával.

Ajándékok is járnak mellé

Az április 4-ig megrendelt P10 mellé kiegészítőkből álló csomagot ad a gyártó 30 000 Ft értékben. A csomag tartalma egy 10 000 mAh kapacitású AP08Q külső akkumulátor, a kínai vállalat saját fejlesztésű “szupergyors” töltőkábele (SuperCharge), egy AP38 autós “szupergyors” töltő, illetve egy C típusú átalakító, amelynek segítségével a készülék bármilyen töltőtípussal áramhoz csatlakoztatható. A fotóélményhez pedig egy mobiltelefon álvánnyá (tripoddá) alakítható szelfibottal is hozzájárul a gyártó.