MEGOSZTÁS

A Telenor Magyarország a kormányzat által meghirdetett Digitális Jólét Program támogatójaként a magyar mobilszolgáltatók közül elsőként (a debütálás egyébként a UPC-nél történt meg júniusban) vezet be Digitális Jólét Alapcsomagot 2017. augusztus 1-jétől.

A Digitális Jólét Alapcsomag tarifái a legalacsonyabb díjazású nyilvános lakossági tarifákhoz képest 15%-kal olcsóbban kínálják a mobilinternetet. Az új tarifákat kifejezetten olyan ügyfelek számára vezeti be a Telenor, akik még sohasem használtak mobiladatot.

Mobilnetre ez az első lehetőség

Annak érdekében, hogy az Digitális Jólét Alapcsomagot használó ügyfelek is maradéktalanul élvezhessék a legmodernebb technológiákat, a Telenor számukra is biztosítja a 3G és 4G hálózatot.

A szolgáltatás igénybevételének alapfeltételei:

  • az előfizető sem a Telenornál, sem más hazai szolgáltatónál nem használt mobilnetet az elmúlt egy évben,
  • az elmúlt 12 hónapban nem rendelkezett mobilinternetet tartalmazó tarifával,
  • a Digitális Jólét tarifacsomagot csak a szolgáltató üzleteiben vásárolható meg.

„A szolgáltatók számára másfél hónappal ezelőtt nyílt meg a pályázati lehetőség a Digitális Jólét Alapcsomag állami védjegyhasználatára és a szerződésben vállaltak szerint 45 napjuk lenne arra, hogy a kínálatukban is megjelenítsék a Digitális Jólét Alapcsomagot, de minden szolgáltatónál szinte azonnal megjelenik a kínálatban rendkívül olcsó, de korszerű internet-elérést kínáló Digitális Jólét Alapcsomag.” – mondta el Deutsch Tamás, a Digitális Jólét Program összehangolásáért és megvalósításáért felelős miniszterelnöki biztos.

A Digitális Jólét Alapcsomag kedvezményeit és árait 24 hónapos időtartamig biztosítja a Telenor az ügyfeleknek, a kormányzat programjának megfelelően. A kedvezményes tarifákat használók két éves időtartama alatt díjmentesen átválthatnak nagyobb, publikus lakossági díjcsomagra, amennyiben megkedvelték a mobilinternet-használat előnyeit, és több adatot szeretnének.

Három csomag a különböző igényeknek

Az Alapcsomag három verzióban érhető el, amelyek közül egy a számlás előfizetőknek, egy a kifejezetten mobilnet használóknak, egy pedig a feltöltőkártyás ügyfeleknek szól. Az első 500 MB adatot, 50 perc beszélgetést, a második 2 GB adatot, az utolsó pedig 600 megabájot biztosít. Ezek közös jellemzője, hogy roaming opciót nem tartalmaznak, illetve a 24 hónap lejártát követően a Telenor hasonló árszabású csomagjaira változnak át.

Nyitókép: Szigetváry Zsolt/MTI