MEGOSZTÁS

Mióta a Star Wars franchise a Disney kezébe került, pontosan az történik, amitől a rajongók tartottak.

Töménytelen együttműködés, aminek a lényege az univerzum alakjainak, szimbólumrendszerének felhasználása, de egész nyugodtan mondhatjuk a kizsigerelés szót is. A a rohamosztagosokkal díszített zsebkendők a fájdalmasabb, és a Toshiba tévéje a valamivel kellemesebb példák közé tartozik.

Csillagok háborúja tematikával támadó tévét készített a Toshiba és a Lucasfilm Ltd., ami nem csupán a kereten végigfutó díszítéssel idézi meg a híres franchise-t.

A berendezés szerencsére nem ébreszt minden reggel Jar Jar Binks gurgulázó hangjával, de bekapcsoláskor egy Első Rendet szolgáló rohamosztagos fogad, búcsúzáskor (kikapcsolás alkalmával) pedig egy fénykard semmivel össze nem téveszthető szisszenése hallatszik.

A két HDMI csatlakozóval szerelt és WiFi kapcsolatot biztosító és látszólag a fiatalabb korosztályt célzó televízió a Toshiba frissen bejelentett 4K HDR OLED kijelzőjét kapta. Az okos funkciók az Opera alkalmazás segítségével érhetők el, amely számtalan további, telepíthető applikációt is kínál.

Ja…a készüléket természetesen Star Wars-mintájú csomagolásban forgalmazzák, így a rajongóknak kötelező (?) darab.