MEGOSZTÁS

A nagy, “korlátlan mobilnet” címszó alatti fegyverkezésnek vége, mostanra az összes nagy mobilszolgáltató bemutatta az ilyen jellegű csomagjait.

Elsőként (ha a UPC-t nem számítjuk persze) a Telenor jött ki a Hello Data csomagokkal, utána a Vodafone turbózta fel a Red konstrukciókat korlátlan opciókkal, végül pedig a Telekom jött egy kicsit az előző kettő közé pozícionált megoldással.

Összelegózható csomagok

A szolgáltató szeptember 1-étől promóciós jelleggel (ami azt jelenti, hogy egyedi előfizetői szerződés 2017. október 31-ig köthető) bevezeti a Net Korlátlan mobil adatdíjcsomagot és a Mobil Korlátlan hang díjcsomagot.

A promóciós ajánlat keretében a bármely postpaid Mobil hang díjcsomag mellé választható Net Korlátlan mobil adatcsomaggal havi tízezer forintos díj ellenében belföldön korlátlan mobiladatforgalomhoz juthatnak az ügyfelek. A külföldre utazók számára a szolgáltatáshoz 7GB roaming adatforgalom tartozik, amely az Európai Unió és az Európai Gazdasági Térség (EGT) országaiban használható fel.

Kiegészítő jelleggel

Azok részére, akik a korlátlan beszélgetés és SMS küldés szabadságát is élvezni kívánják, a Telekom a Mobil Korlátlan csomagját kínálja. A szolgáltatás havidíja tizenkétezer forint (ePack kedvezménnyel), amely korlátlan beszélgetést és SMS küldést biztosít belföldi hálózatokba, alapdíjas irányba itthon vagy EU roaming helyzetben is.

Azon ügyfeleknek, akik mindkét csomagra előfizetnek, jelentős készülékvásárlási támogatást biztosít a Telekom, ha pedig a cég vezetékes szolgáltatásait is igénybe veszik, akkor további 20 (két vezetékes szolgáltatás mellé), vagy akár 25% (három vezetékes szolgáltatás mellé) kedvezményt kaphatnak a havidíjból.