MEGOSZTÁS

A Samsung nemrég bemutatta a Galaxy Note8-at, amely a vállalat első és eddig egyetlen kétkamerás telefonja volt. Ez most megváltozott, ugyanis a most bemutatott Glaxy J7+ is dupla hátlapi modullal érkezik.

A tech híreket rendszeresen követők már egy ideje hallhatták a pletykákat a Samsung alsóbb kategóriákba szánt, dupla hátlapi kamerával felszerelt mobiljáról. A telefon immár hivatalosan is létezik, így jöjjenek a részletek.

A hátlapi egység egy 13 megapixeles, f/1.7-es, illetve egy 5 megapixeles f/1.9-es apertúrájú modulból áll, az előlapon pedig egy 16 megapixeles kolléga néz vissza ránk a hozzá párosított LED villanóval, amely a rossz fényviszonyok közötti szelfizést segíti elő. A Galaxy J7+ 5,5 colos, 1920 × 1080 pixelt magába foglaló, Super AMOLED technológiával operáló kijelzőjét a MediaTek Helio P20 chipsetje hajtja. Ezt a számítások elvégzésében 4 GB RAM, illetve 32 GB tároló segíti, amely microSD kártyával 256 GB-ig kitolható.

Az eszköz energiaellátását egy 3000 mAh-s telepre bízták, a biztonságért a Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó felel, valamint a Galaxy S8 készülékekben debütált Bixby asszisztens is a készülék szerves része. A telefon alumínium házat kapott, emellett az Android 7.0 is a csomag része.

A Galaxy J7+ már előrendelhető nagyjából 390 dolláros áron. Három színben érhető el: fekete, arany és pink. Sajnos egyelőre csak Thaiföldön juthatnak hozzá a felhasználók, nem tudni, mikor jelenhet meg világszerte.