MEGOSZTÁS

Kifejezetten elegáns egybegépet villantott a HP, amely hasznos és praktikus jellemzőkkel az üzleti felhasználók életét igyekszik megkönnyíteni…

A HP EliteOne1000 nagyméretű, kávamentes kijelzője kiválóan alkalmas, akár több résztvevős konferenciabeszélgetések lebonyolítására. A panel felső részébe egy 2 MP felbontásra képes webkamera került, amely igény szerint kétlencsés (elől-hátul) változatban is elérhető. A hivatalos megbeszélések lebonyolítását a monitor talpán elhelyezett dedikált gombok segítik, míg a tiszta hangzásért egy Bang&Olufsen audió rendszer, valamint egy aktív zajszűrővel ellátott, HP mikrofon gondoskodik.

A HP a készüléket alapból egy 23,8 hüvelykes, 1920 x 1080 felbontásra képes panellel szerelik. A kijelzőhöz igény esetén érintő támogatás is kérhető, de ennél érdekesebb, hogy a panel néhány mozdulattal leválasztható az állványról, ha esetleg nagyobb méretre lenne szükségünk. Az HP alternatívaként egy 27 hüvelyek méretű, 3840 x 2160 pixeles natív felbontással támadó modellt kínál, de hamarosan érkezik a nagyvad, egy 34 hüvelykes hajlított kijelző képében.

A HP gép gyomrába (Intel Celeron-Intel Core i7-7700) bármilyen processzor kerülhet, adattárolók tekintetében szintén nagy a választék (hagyományos merevlemez-PCIe NVMe SSD), rendszermemóriából pedig maximum 32 GB halmozható fel. A HP EliteOne 1000 ebben a hónapban válik elérhetővé és 1259 dollár ellenében vihető haza.