MEGOSZTÁS

Mindegy, hogy stúdió vagy színpadi munkáról beszélünk a Native Instruments Maschine egy rendkívül praktikus eszköz, ami nem csupán gyors és kreatív munkavégzést tesz lehetővé, de a MIDI eszközök vezérlését is bátran rá lehet bízni.

A Native Instruments Maschine mk3 egyik újdonsága, hogy régi monokróm kijelzők helyére, két színes panel került a hangok és minták egyszerűbb szerkesztése érdekében. Az eszközön található gombok kiosztása alig változott, érzékenységüket viszont megnövelték és a funkciók száma is szaporodott. A készülék a korábbi 16 bites felbontás és 44,1 kHz mintavételi frekvenciával szemben már 24 bit / 96 kHz kombóra képes, ami kifejezetten nagy minőségi ugrást jelent, minden körülmények között.

A hardverhez tartozó szoftver továbbra is ingyenes, amihez számtalan mintát mellékeltek, de berendezés továbbra is együttműködik a legnépszerűbb DAW (digital audio workstation, gyakorlatilag egy komplex audio-szerkesztő) programokkal, így az Ableton Live, FL Studio, Cubase, Logic Studio, Cakewalk Sonar bármelyike társítható mellé.

A Native Instruments Maschine mk3 a jelenlegi infók alapján 599 USD áron szerezhető be.