MEGOSZTÁS

Szépen lassan magára talált a Nintendo Switch, hamarosan már PC-n is bárki kipróbálhatja a CoD: WWII multiját, érkezik az Outcast felújítása és új játékkal jelentkeznek a Journey alkotói is.

Egy nagyobb kupacnyi hírmorzsa is összejött a napokban, mint például, hogy újabb komolyabb frissítéssel gazdagodott a PlayerUnknown’s Battlegrounds, amiben az új fegyver és város mellett helyet kapott a ködös időjárás is.
A Ubisoft bejelentette, hogy a Ghost Recon: Wildlands-hez érkező PVP módot, azaz a Ghost War-t szeptember 21-25-e között bárki kipróbálhatja, még azok is, akik nem rendelkeznek az alapjátékkal.

A Capcom még szinte be sem jelentette az Okami HD új verzióját, máris mutogatják, sőt az is kiderült, hogy az amerikai és az európai premier december 12-én lesz esedékes.
A Fallout Shelter hatalmas mérföldkőhöz érkezett, hiszen átlépte a 100 milliós játékos számot, ennek örömére pedig pár napig ajándékban részesül mindenki, aki csak belép a bázisára.
Hosszú Early Access után végre megjelent a Divinity: Original Sin 2, ráadásul nem is akárhogy, hiszen letaszította a PUBG-t a Steam eladási listájának éléről.

Switches játékok és bővül a Fortnite

Hírt kaptunk egy nagy adag Nintendo Switch megjelenésről, és leghamarabb a The Elder Scrolls V: Skyrim-hez lehet majd szerencsénk, mégpedig november 17-én. Ez a verzió az alapjáték mellett az összes DLC-t is tartalmazni fogja. Maradva a Bethesdanál, a kiadó azt is bejelentette, hogy 2018-ban a DOOM és a Wolfenstein II: The New Colossus szintén tiszteletét teszi majd a Nintendo új masináján. Végezetül pedig megjelenési dátumot kapott a Xenoblade Chronicles 2 is, ami december elsején érkezik meg a hibrid konzolra.

A hatalmas népszerűségnek örvendő Battle Royale játékmód egyre több játékban teszi tiszteletét és ezalól a Fortnite sem lesz kivétel, egészen pontosan szeptember 26-án élesedik az új móka. Az alapok itt is ismerősek, azaz egyszerre 100-an eshetnek egymásnak egy hatalmas szigeten, csakhogy ezúttal már a gyűjtögetés mellett szerephez jut a rombolás is, sőt akár épületeket és csapdákat is építhetünk az ellenfeleink legnagyobb bánatára.

Motoros csapatás és távozás a Naughty Dog-nál

A THQ Nordic bejelentette az MX vs. ATV: All Out-ot, amiben krosszmotorokkal, ATV-kkel és UTV-kkel dagonyázhatunk a sárban. A szokásosnak mondható játékmódok mellett kapunk majd egy Freestyle módot, ahol a legnagyobb trükkökkel kerülhetünk az élre. A pályák hatalmasak lesznek, a versenyzés közben pedig nemcsak fejlődünk, de a motorunkat is teljesen testreszabhatjuk. A játék valamikor 2018 elején érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

A The Last of Us és az Uncharted 4 társrendezője, Bruce Straley bejelentette, hogy elhagyja a Naughty Dog csapatát, hogy új vizekre evezzen. Elárulta, hogy a csaknem húsz év alatt rengeteg barátot szerzett és nehéz szívvel válik meg tőlük, de úgy érzi, itt már itt volt az ideje a váltásnak. A jövőjével kapcsolatban egyelőre nem nyilatkozott, de azt elmondta, hogy továbbra is a kreatív szektorban szeretne maradni.

Konzol eladások és Apple-ös repkedés

Egyre több Nintendo Switch talál gazdára, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, hogy augusztusban Amerikában a japánok hibrid masinája maga mögé utasította az Xbox One-t és a PS4-et. Az angoloknál szintén ők vitték a prímet, igaz itt még a PS4 bőven vezet, de a Microsoft gépe lassan már a kanyarban sincsen. Hatalmas érdem lehet ez a Nintendonak, főleg azok után, hogy annak idején a Wii U hatalmas buktának bizonyult.

A Journey-t készítő thatgamecompany legújabb játékát kisebb megdöbbenésre a legutóbbi Apple-konferencián mutatták be. A Sky-ban egyszerre 8-an repkedhetünk, a célunk pedig az, hogy felfedezzük a felhők feletti világokat, hogy aztán elhozzuk az örök fényt. A Sky valamikor télen jelenhet meg elsőként Apple TV-re, iPhone-ra és iPad-re, de később más masinákra is besuhanhat a kis gyöngyszem.

Visszatér az Outcast és PC-n is lesz COD: WWII béta

Azt már korábban lehetett tudni, hogy az 1999-ben megjelent Outcast felújított változata, az Outcast: Second Contact valamikor októberben érkezhet a boltok polcaira, a Gamestop-nak hála azonban végre kiderült a várva várt dátum. A honlapra ugyanis felkerült a játék adatlapja, amin október 3-a díszeleg, igaz ezt egyelőre még nem erősítette meg a kiadó.

Az Activision végre bejelentette a Call of Duty: WWII PC-s nyílt bétatesztjének időpontját. A szeptember 29-e és október 2-a között tartandó próbakörre bárki benevezhet, csak Steamen le kell tölteni a megfelelő klienst a daráláshoz. Eközben egy limitált PS4-es kiadásról is lehullt a lepel, amit 300 dollárért vesztegetnek majd és menő terepmintás díszítést kapott.

Májkül