MEGOSZTÁS

Pontosabban a Oneplus 5-ös kapott egy érdekes festést, amely kicsit tovább megy, mint a márciusban bemutatott 3T colette edition. Átszínezték a gombokat, és egy érdekes szöveg is került a hátlapra. 

A készülék alap színe a fekete lesz, akárcsak egyéb 8 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel elérhető modelleknek, azonban az erre rákerülő dolgokat a híres dizájner, Jean-Charles de Catelbajac munkájának köszönhetjük. A bekapcsoló gomb ebben a limitált verzióban kék festést kapott, a hangerőszabályzó gombok pirosban tündökölnek, a némításért felelős csúszka pedig sárga színben pompázik. A hátlapot pedig még egy felirat is díszíti:

“Ez nem egy mobiltelefon, ez egy crèative gép művészeknek, divatszakértőknek, idèákat gyűjtőknek. Ez az eszköz király és telefonnak is használható.”

A fenti szövegből is kiderül, hogy leginkább művészeknek, művész lelkeknek szánják, fiatalos életérzést próbálnak kelteni, amelyet a gyártó honlapjáról letölthető extra háttérképek csak fokoznak. A JCC verzió, mint már említettük, csak a legnagyobb, 8 GB RAM-os verzióban lesz elérhető, ez 559 eurós árat jelent. Legelőször szeptember 22-én, a párizsi Colette butikban lesz elérhető, európai premiere pedig október 2-án, a gyártó oldalán várható.