MEGOSZTÁS

Mini-ITX vagy micro-ATX szabványt használó deszkákra méretezett kuckót rakott össze a Thermaltake. A Versa H18 Window névre hallgató apróság, ahogy az elnevezése is sugallja, egyik oldalon nyitott, azaz rálátást enged a hardverekre…

A visszafogott mérethez (39 x 20,5 x 38 centiméter), szerény árcédulát (50 dollár) társított a gyártó, így kevésbé meglepő, hogy konfigurációban, egy plexi oldallapon keresztül lehet gyönyörködni. A ház külsőre semmi extrát nem kínál, nyoma sincs az egyre jellemzőbb túltolt dizájnnak, minden elem szigorúan funkcionális, ami egyáltalán nem baj.

A kompakt kialakítású házban a tápegység számára egy külön csatornát alakítottak ki, ráadásként a VGA számára kínált helyet is megnövelték kicsit (350 mm), s a CPU-hűtő akár 15,5 centiméter magas is lehet. Rejtett HDD-helyből négyet kapunk, ebből két darab 2,5 hüvelykes az alaplapi tálca hátoldalára került, míg két 3,5 hüvelykes meghajtó a tápegység alagútjában helyezhető el. A szellőztetéshez 12 cm-es légkavarók (elől, felül, hátul) vagy 240 / 280 méretű radiátor választható igaz, utóbbi használata esetén ugrott a nagyobb VGA.

Csatlakozók tekintetében csupán az elégséges minimum áll rendelkezésre; egy USB 3.0 port, valamint két USB 2.0 és szabványos audio csatlakozó a teljes kínálat.