MEGOSZTÁS

Unod a hagyományos szelfiket? Már a filterezés sem hozza meg a kívánt eredményt? Nincs veszve semmi, ugyanis egy friss alkalmazás, új színeket dob a műfaj palettájára…

Az AIMATTER OOO egy olyan képszerkesztő alkalmazást készített, amely az eddig megszokott szűrőknél, sokkal izgalmasabb megoldásokat kínál. A program már kezdésként érdekes felütéssel indít, ugyanis egy algoritmus segítségével határozza meg, milyen grafikus vagy animált elemek kerüljenek egy adott képre. A mesterséges intelligenciát is bevető Faby elnevezésű szerkesztő, minden egyes képhez újabb összeállítást rendel, így egészen biztos, hogy egyedi és jó eséllyel megismételhetetlen fotók készülnek.

Persze nem csupán látványos rajzokkal és animációkkal lehet feldobni a fotókat, hanem hagyományos szerkesztési folyamatok is rendelkezésre állnak. A nem kívánt háttér és képzaj eltüntetése, digitális makeup, arcszerkezet elemzése, haj vagy szőrzet színezése, arckontúr igazítása egyaránt gyerekjáték, ráadásul a fejlesztők szerint, minden művelet háromszor gyorsabb, mint más alkalmazások esetében.

Természetesen minden változtatás ellenőrizhető, így csak azok a képek maradnak meg, amelyek a legjobbnak ítéltettek. Az elkészült remekművek igény szerint azonnal oszthatók vagy menthetők, ha inkább később dicsekednénk vele. Az alkalmazás iOS vagy Android rendszerű eszközökre húzható le.