MEGOSZTÁS

Bétatesztet is kapni fog a jövőre érkező Anthem, pletykák szerint új platformra is megjelenhet a GTA V, alaposan átszabott tartalommal rajtol el a FIFA 18 a Nintendo konzolján, túlélőmódot kap a Skyrim.

Hírösszefoglalónkat indítsuk pár kisebb hírfoszlánnyal. A Cyanide és a Focus Home Interactive Call of Cthulhu kalandjátéka sajnos csúszni fog, azaz 2018 előtt semmiképp se várjunk rá, cserébe viszont tovább finomítják a végeredményt.
Még csak a minap jelentették be a Fortnite ingyenes Battle Royale módját, máris több, mint egy millió játékos csatlakozott a túlélősdihez. Jogos lehet a PUBG fejlesztőinek a felháborodása?
Újabb borzongatós trailert kapott a The Evil Within 2, amiben megismerhetjük Theodore atyát, aki szintén hősünk lánya után nyomoz, azonban a szándékai erősen megkérdőjelezhetőek.
Megtudtuk, hogy a Saints Row játékokat és az Agents of Mayhemet is jegyző Volitionnél leépítések voltak, mivel a Deep Silver nem volt túl elégedett az utóbbi alkotásuk eladásaival.
Az Electronic Arts bejelentette, hogy a hamarosan érkező Need for Speed: Paybackben kikapcsolhatóak lesznek a lassított törésvisszajátszások, így nem lesz muszáj másodpercenként gyönyörködni a repkedő alkatrészekben.
Vadonatúj játékkal jelentkeztek a Torchlight készítői: a Hobban egyetlen szó nélkül kell felfedeznünk a világot, hogy azt a különféle puzzle feladatok megoldásával megmentsük.
Október 10-én kapja meg a Ghost Recon: Wildlands a saját kis PVP módját. A Ghost War teljesen ingyenes lesz, a későbbiekben pedig további frissítésekkel fogják bővíteni.
A Psyonix lerántotta a leplet a Rocket League érkező frissítéséről, amiben az új kozmetikai cuccok és arénák mellett helyet fog kapni a LAN támogatás is.
A Capcom meghallgatta a Dead Rising 4 rajongóit és a számos kérésből párat meg is fog valósítani, amit hamarosan mindenki ingyen tölthet le a kedvenc zombi aprítós játékához.

Hamarosan élesedik a Skyrim – Special Edition Creation Club-támogatása, amiben egy túlélőmód is helyet kap. A PC-n már bétatesztelhető lehetőség alaposan megnehezíti majd az életben maradást, mivel a szörnyek mellett az éhséggel, a szomjúsággal és a fáradtsággal is meg kell küzdenünk. Szintén fontos szerepet kap a hőmérséklet, bizonyos helyeken akár halálra is fagyhatunk, szóval érdemes lesz vastagon öltözködni.

A GolemLabs és a THQ Nordic középkori szimulációja, a Guilds 3 végre megjelent játszható formában és már elérhető a Steam Early Accessnek hála. Bár a multi csak novemberben lesz játszható, addig sem fognak unatkozni az önjelölt stratégák, hiszen több sztori alapú küldetést vezényelhetnek le, amikben nemcsak a napszak, de még az évszakok is váltakoznak, sőt ezek kihatással lesznek az igényekre is.

Jonathan Warner, a készülő Anthem rendezője elárult pár dolgot a BioWare játékával kapcsolatban. Mint megtudtuk, hamarosan további látnivalók érkeznek majd, és ami még fontosabb, hogy a megjelenés előtt valamikor egy bétatesztet is kapni fogunk. Ez azért lényeges, mert a legutóbbi Mass Effect körüli botrányok miatt számos játékos bizalma megrendült a csapatban, amit próbálnak minél előbb visszanyerni. Reméljük, hogy sikerül is nekik.

Megjelent a FIFA 18 és ugyan azt már korábban is tudtuk, hogy a Switch-es változat nem kapja meg a Frostbite motort, most újabb hiányosságokra is fény derült. Alex Hunter történetét hiába keressük a végleges verzióban, valamint a Squad Battles és Weekend League játékmódok szintén kikerültek a Switch-es verzió repertoárjából. De ez még nem minden. Sajnos a karrier mód sem lesz teljes, ott leginkább az átigazolási tárgyalások és a taktikai lehetőségek látták kárát a gyengébb hardveres környezetnek.

Érdekes pletykák keringenek, miszerint a Rockstar nem állna le az L.A. Noire Nintendo Switch-es portjánál és más játékait is áthozná a japánok konzolára. Egészen pontosan a GTA V-ről lenne szó, az említett forrás pedig ugyanaz a NeoGAF-felhasználó, aki korábban a nyomozós cím érkezését is megszellőztette. Természetesen hivatalos megerősítés még nincs, de simán előfordulhat, hiszen mostanság egyre több és komolyabb játékot jelentenek be a kiotóiak masinájára, elég ha csak a DOOM-ra, vagy épp a Wolfenstein II-re gondolunk.

https://www.youtube.com/watch?v=Vzue74y7A84

Májkül