MEGOSZTÁS

A Microsoft még két éve jelentetett meg egy visszafogott sikereknek örvendő androidos launchert.

Az Arrowt nem sokan használták, de legalább megvetette lábát a zöld robotos piacon a cég. Most, hogy saját mobil platformjuk gyakorlatilag halott, próbálkoznak visszatérni.

Új név, régi értékek

Az Arrowt most átnevezték, lett belőle Microsoft Launcher egy rakat új funkcióval. A dizájn nagyon egyszerű és letisztult, de valahogy egy kicsit idegennek tűnik az Android platformon a beszámolók szerint. A mappák iOS copynak hatnak, de a zöld robotos rendszerből is vettek át dolgokat. A felületen található alkalmazásválasztó, van idő és időjárás widget, valamint felül egy keresőmező kapott helyet, természetesen a Binggel a fedélzeten. 

Távirányító PC-hez

Persze a Bingről képes naponta 1-1 új háttérkép lehúzására, és egy áttekintő felületet is kapunk hírolvasáshoz, üzenetek böngészéséhez, és minden máshoz, amit a konkurencia is kínál, de még a Windows PC irányítás a legérdekesebb funkció.

Ez az Apple Handoffjához hasonlít, csak Android és PC között. Ha például OneDrive dokumentumokat vagy Outlook emaileket olvasol, könnyen kitolhatod PC-d képernyőjére is. Ez egy hatalmas ötlet! 

Ha valaki úgy érezné, hogy azonnal ki kell próbálnia, az a szokásosnál kicsit nehezebb lesz, mivel regisztrálnia kell a letöltéshez a béta állapot miatt.