MEGOSZTÁS

Samsung Gear VR-ra fejleszt játékot a Turtle Rock Studios, fontos döntéseket kell majd hoznunk a Planet of the Apes: Last Frontier-ben, Windows Mixed Realityre érkezik a Halo: Recruit, problémásan ugyan, de elrajtolt a Star Wars: Battlefront II bétája. Következzék a gamer hírösszefoglaló.

A Blizzard bejelentette, hogy október 10-től elindul az Overwatch Halloween eventje, amiben az új kozmetikai cuccok mellett egy PvE küldetésnek is örvendhetünk.
Újgenerációs konzolokra is befutott a még 2012-ben elstartolt Dragon’s Dogma, ráadásul nemcsak szebb, de tartalmasabb is lett, mivel az új csomagban már alapból benne vannak a DLC-k.
Hamarosan érkezik a Stranger Things második évada, de hogy addig se unatkozzunk, megjelent mobilokra a sorozat hivatalos játékadaptációja, ráadásul teljesen ingyen.
A CD Projekt RED végre elérhetővé tette a The Witcher 3: Wild Hunt legújabb frissítését, aminek hála nemcsak szebben fut PS4 Pro konzolon, de akár még 4K-ban is élvezhetjük Geralt kalandjait.

November 7-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra a Hand of Fate 2, amiben újdonságként egy térképet is kapunk, ahol társainkkal barangolhatunk majd kedvünkre.
A múltkori bejelentést követően már hivatalosan is elérhető a Creation Club a The Elder Scrolls V: Skyrim – Special Editionben, aminek keretein belül pár napig ingyen tölthetjük le a játékhoz a túlélőmódot.
A Call of Duty: WWII-ben visszatér a Carentan pálya, ami minden vérbeli COD rajongónak megdobogtatja a szívét. Sajnos azonban egyelőre csak a Season Pass vásárlók csaphatnak össze rajta, bár később valószínűleg külön is megvásárolható lesz.
A Sony és a Guerrilla Games jóvoltából december 6-án jelenik meg a Horizon: Zero Dawn – Complete Edition, amiben az alapjáték mellett a DLC-k is helyet kapnak, méghozzá 50 dolláros áron.

A SadSquare Studio által készített Visage tulajdonképpen a Konami által törölt P.T. örökségét hivatott meglovagolni, és az első látnivalók alapján úgy tűnik, hogy egészen ügyesen teszi mindezt.
A 2016-os E3 óta nem hallottunk a Novaquark sci-fi MMO-járól, a Dual Universe-ről, amiben a felfedezés kapja a legnagyobb szerepet, miközben mindenki egy hatalmas univerzum fontos része. A projekt szerencsére nem veszett el, bár a megjelenés még nagyon távolinak tűnik.

Fantasy szerepjáték Samsung Gear VR-ra és Majmok bolygója játék készül

A Turtle Rock Studios a Left 4 Dead és az Evolve után most valami másba kóstol bele, hiszen a The Well egy körökre osztott fantasy szerepjáték lesz, méghozzá Samsung Gear VR-ra. Az október 11-én érkező játékban Tholl világát járhatjuk be, felfedezni való pedig lesz bőven, sőt idővel nemcsak egyedül kóborolhatunk, hanem akár társakat is fogadhatunk magunk mellé.


Még augusztusban mutatkozott be a Planet of the Apes: Last Frontier, ami tulajdonképpen egy Telltale-féle kalandjáték lesz. Az Imaginati Studios által fejlesztett cím a legutóbbi két Majmok bolygója film között fog játszódni, és külön öröm, hogy a majmok mellett az emberek oldaláról is betekintést nyerhetünk a történtekbe, amit egyébként számos fontos döntés fog izgalmasabbá tenni.

Nem játék lesz a Halo Recruit és döcög a Star Wars Battlefront II bétája

A Microsoft egy San Franciscóban tartott konferencián jelentette be a Halo: Recruitot, ami azonban nem egy játék lesz, hanem sokkal inkább egy techdemó, aminek keretein belül felfedezhetjük a Halo világát. A cucc fő érdekessége, hogy a Windows Mixed Realitynek köszönhetően testközelből ismerhetjük meg a játék szereplőit, fegyvereit, vagy épp helyszíneit. A Halo: Recruit egyébként október 17-én élesedik és a Windows Store-ban kell keresni, viszont jó tudni, hogy bizonyos régiókban nem lesz elérhető.


Még szinte el sem rajtolt a Star Wars: Battlefront II bétája, máris sokan arra panaszkodtak, hogy nem tudják beváltani a teszteléshez szükséges kódokat. Szerencsére az Electronic Arts gyorsan orvosolta a hibát, így már nyugodtan elindulhatunk egy kis akcióra, sőt, azóta már bárki számára elérhető a próbakör. A látvány elképesztő, és szerencsére a játékmenet is az előnyére változott, többek között eltűntek a tokenek, hiszen ezúttal pontjainkból vásárolhatunk magunknak különféle bónuszokat, esetleg járműveket.

Májkül