MEGOSZTÁS

A Sony néhanapján készít finomságokat a PlayStation rajongói számára, amiket limitált példányszámban kioszt, majd eladja őket nekik. Ezúttan egy snowboard volt soron, ami csak néhány szerencsés számára lesz elérhető. 

A vállalat a Never Summer branddel közösen készítette el a limitált kiadású PlayStation 1 ihlette deszkát. A Never Summer téli és vízisporthoz készít eszközöket, de a Sony okát a snowboard készítésére nem igazán ismerjük, azon túl, hogy tél közeleg Európában. 

PS1 dizájn

A hódeszka kinézete nagyon retro, az első PlayStation vonalaira emlékeztető grafika van ráfestve. Közepén egy színes, régi PS logo, elején és hátulján pedig egy hatalmas Open és Power gomb van, amelyek a konzolnál a CD olvasó fedelének nyitását és a gép bekapcsolását tették lehetővé.

Snowboardnak sem utolsó

Emellett az eszköz rendelkezik egy csomó szuper tulajdonsággal, amelek a télisportok szerelmeseit minden bizonnyal lázba hozza. (“Carbon VXR Laminate Technology, Carbonium Topsheet, Ripsaw Rocker Camber Profile”) Aki szeretne egy ilyen limitált snowboardot, annak nehéz dolga lesz, mivel a Sony összesen 100 darabot ad el, darabját 500 dolláros áron.