MEGOSZTÁS

A Samsung Galaxy Note8 még csak pár hete vásárolható meg, mégis viszonylag nagy piaci részesedése van fejlett országokban. 

Négy héttel ezelőtt vált elérhetővé a Samsung Galaxy Note8, és hazájában máris 1%-nál is nagyobb szeletet harapott ki az androidos okostelefonok piacából. Dél-Koreában 1,7%-át képezi az androidos telefonoknak, amely a 17. legkelendőbb telefonná teszi a készüléket a márka hazájában.Samsung Galaxy Note8 cracks 1% market share of Android phones in key markets

Az USA-ban is sikeres

Az Egyesült Államokban is szép eredménnyel büszkélkedhet a telefon, mivel a piac 1%-át itt is behúzta, akárcsak Ausztráliában. A népszerűségi listán ez az USA-ban a 21., míg a kenguruk földjén a 15. helyre elég a népszerűségi listán.

Összehasonlításként a Galaxy S8 és S8+ 5,8 százalékos részesedéssel bír az Amerikai Egyesült Államokban. Európában nem ilyen jó a legújabb Samsung phablet helyzete, a világ legnagyobb részéhez képest nálunk is 1% alatt marad az általa a piacból kihasított szelet. Képtalálat a következőre: „galaxy note 8”