MEGOSZTÁS

Nemrégiben adtunk hírt arról, hogy bejelentették a dupla kamerás, középkategóriás Honor 7X-et. Úgy látszik nincs megállás a Huawei és almárkája háza táján, mivel egy újabb Honor érkezett 6C Pro néven. 

A készülék belsejében egy MediaTek MT6750 típusú chipset található, amely 8 ARM Cortex A53 magból áll, melyeknek fele 1, másik fele 1,5 GHz-es órajelen pörög. A grafikus gyorsító szerepét a Mali T-860 MP2 típusú GPU tölti be. A RAM mennyisége 3, a belső tárhely pedig 32 GB. Képtalálat a következőre: „honor 6c pro”

Hova tűnt a másik kamera?

Ennél a modellnél nem követték a divatos kétkamerás elrendezést, még egy visszafogottabb másodlagos egység sem fért bele, de legalább a fő kamera 13 megapixeles felbontású. Az előlapon az 5,2 colos HD, azaz 1280×720 pixel felbontású kijelző felett egy 8 megapixeles szelfikamerának szorítottak helyet. Az akkumulátor mérete 3000 mAh, amely a kis energiaigényű hardver és felbontás figyelembe vételével elégségesnek tűnik.

Képtalálat a következőre: „honor 6c pro”

Vajon elérhető lesz?

Egyelőre sajnos még nem kaptuk meg azon piacok listáját, amelyeken elérhető lesz az eszköz, emellett az ár sem tisztázott, azonban az oroszországi forgalmazás már biztos. A készülék megjelenési ideje is bizonytalan, bár azt gondoljuk, hogy nem húzzák sokáig, hiszen akkor elavultnak hatna a 7-es Androidon alapuló EMUI 5.