MEGOSZTÁS

A Rockstar folyamatosan bővíti a népszerű rabló-pandúr játékának, azaz a GTA világát. Nemrég kaptunk egy jóféle csempészős mókát, közvetlen utána érkezett egy repülős balhé, most pedig egy különleges versenymódot készítettek a srácok.

Száguldás földön, vízen, levegőben

A készítők eddig sem fogták vissza magukat, azonban most még egy lapáttal rádobtak az őrületre. Korábban sosem látott versenyeken kell bizonyítani, de a győzelemhez nem elég egyszerűen gyorsnak lenni, minden járművet tökéletesen uralni kell. Mindezt azért mert lehet, hogy egy sportkocsi volánja mögött kezdjük a versenyt, azonban a célig, különböző járműveket szimbolizáló kapukon keresztül vezet az út.

Könnyen lehet, hogy egy rámpáról elrugaszkodva repülőt kell irányítani, de bármikor vízen folytatódhat a verseny. Helikopterek, kocsik, motorok, kerékpárok, de még ejtőernyőzés is a csomagba került, biztos senki nem fog unatkozni. Utóbbira azért is kevés az esély, mert a játékmenetet különféle power-upokkal is felturbózták.

Az új tartalom a kedvcsináló alapján kifejezetten pörgős és szórakoztató, aki szeretné kipróbálni a GTA: Online-t, az október 17-től megteheti.