MEGOSZTÁS

Újabb taggal bővült az Antec Performance One számítógépház-sorozat. Az új családtag külsejét tekintve nem túl kirívó, de amint beljebb kerül az ember, azonnal komfortosan érzi magát.

A kuckót acélvázra épített alumíniumból és edzett üveglapból készítették.

Minőségi felépítés

A ház felépítése a mostanában elterjedt osztott megoldást követi, tehát a tápegység, valamint az adattárolók egy elkülönített részre kerülhetnek. Mivel a házra teli előlap került, a frontoldalon nincsenek bővítők, odabent azonban bőséges kárpótlást kapunk.

Bőséges helykínálat

A ház gyakorlatilag minden deszkát képes fogadni, PCI bővítő helyekből 8+2 darab áll rendelkezésre, tartozékként kapunk egy VGA Holder elnevezésű kiegészítőt, amivel a hagyományosan befogott videokártya hátulja támasztható meg. Ez azért fontos, mert a kártya így a NYÁK veszélyeztetése nélkül dolgozhat.

A kuckóba maximum 165 milliméter magas processzorhűtő, legfeljebb 390 milliméter hosszú bővítőkártya és 200 milliméter hosszú tápegység szerelhető be. Szerencsére a kábelek elvezetéséhez elég helyet kapunk, így nem kell külön trükkökhöz folyamodni.

A szellőzésért három darab 120 vagy két darab 140 milliméteres előlapi, két 120 vagy 140 milliméteres felső, illetve egy 120 milliméteres hátoldali légkavaró felel. A szellőzőjáratokat tisztítható szűrővel látták el.

A ház elejére két USB 3.0 csatlakozó, egy audio és egy HDMI konnektor került, de itt található a lassan elmaradhatatlan RGB LED vezérlő egysége is. Az Antec P110 Luce forgalmazása novemberben kezdődik és 119 eurót fognak érte kérni.