MEGOSZTÁS

A JerryRigEverything YouTube csatorna az LG V30 csúcsmodelljét is megkínozta. Az eredmények egy meglepően masszív telefonról árulkodnak, azonban van rajta egy pont, amely nagyon hamar elhasalt. 

A kijelző simán állta a sarat, de ez nem is meglepő, mivel a Gorilla Glass 5 nem hasalhat el egy két karctól. Olyannyira nem, hogy a mögötte elrejtett előlapi kamera, valamint mindenféle érzékelők is sértetlenül megúszták a penge simogatását. Az előlapi hangszóró is jól bírta a strapát. Az LG V30 hátlapi üvege is kitett magáért, de ahol elfogy az üveg, ott kezdődnek a bajok. 

Az ujjlenyomat-olvasónak annyi

Sajnos az ujjlenyomat-érzékelő nem fér be a karcálló üveg alá, ezért sajnos pár karctól elvesztette érzékelő képességét, a szoftver a szenzor tisztítására kéri a felhasználót. Ez önmagában nem meglepetés, de például a Samsung készülékei egy ilyen manőver után is működőképesek maradnak. Emellett a fém keretet is próbára tették, valamint a gombok fém mivoltáról is meggyőződtek, ezek jól viszgáztak, a festék alatt az anyag is olyan szürke színű, mint a festés. Aki többre kíváncsi, nézze meg az alábbi videót.