MEGOSZTÁS

Nemcsak profiknak, de a lelkes amatőröknek is felüdülést kínál a világ első léghűtéses gamer karosszéke, ami csúcsra járatott kényelmi funkciókkal kényezteti a megfáradt játékosokat.

A Thermaltake Gaming – Tt eSPORTS által a napokban bemutatott szék fekete és fekete/vörös szín összeállításban vásárolható meg 499,99 dollárért.

Kényelem és forma

A szék váza huszonkét milliméter átmérőjű acélból készült, amire formázott, kiváló támasztékot biztosító párnázat került. A széket lélegző műbőrrel borították, amely rendkívül tartós és a külső hatások ellen (pl. folyadék) is védelmet nyújt. A maximális kényelem érdekében a készítők a hát- és deréktámaszról sem feledkeztek meg, de a szék karfája, magassága és az ülőlap szöge is állítható.

A legfontosabb a hatékonyság

Az ülőlap alatt öt lapátot dolgoztató ventilátorokat (szám szerint négyet) helyeztek el, amelyek speciális járatokon keresztül áramoltatják a hűvös levegőt. A légkavarókat hosszú élettartamra tervezték (75 000 óra) és úgy alakították ki őket, hogy nagyobb mennyiségű levegőt szállítsanak, és jobb légáramot hozzanak létre. A szellőző járatok javítják a hűtési teljesítményt és jelentősen csökkentik a nem kívánt (zaj és rezgés) hatásokat.

Az X Comfort Air nagy valószínűséggel állandó résztvevője lesz a különböző eSport rendezvényeknek.