MEGOSZTÁS

Az Ember Ceramic Mug okosbrögre minden körülmények között ideális hőmérsékleten tartja az italt, könnyen használható és attól sem kell tartani, hogy összetörik.

Nyakunkon a tél, aminek egyik jellemzője a kifejezetten alacsony hőmérséklet, azonban már arra is van megoldás, hogy otthonunkba megtérve egy forró ital várjon az asztalon.

Kávé…tea…grog…

A külsőre hagyományos okosbögre rozsdamentes acélból készült, amire megerősített kerámia bevonat került. Az eszközbe több melegítő szenzort is ágyaztak, amiket egy társalkalmazás segítségével lehet vezérelni. Az app segítségével mindig pontosan tartható a kívánt hőmérséklet, s az értékek személyenként menthetők.

A bögrén egy (különböző színnel dolgozó) értesítési LED is helyet kapott, de természetesen nem muszáj folyton az eszközt lesni, hiszen az eszköz az alkalmazáson keresztül tájékoztat, ha elkészült az ital elérte a beállított hőmérsékletet. Az eszköz IPX7 (vízálló) tanúsítvánnyal rendelkezik, de a gépi mosást nem tolerálja, így kizárólag kézzel tisztítható.

Az okosbögre főként otthon vagy irodai környezetben tehet jó szolgálatot, ahol kevesebb idő jut a személyes dolgokra. Az Ember Ceramic Mug nyolcvan dollárért vásárolható meg.