MEGOSZTÁS

A RING különböző intelligens eszközöket gyárt, amelyekből aztán limitált változatok is készülnek olyan célközönség számára, akiknek az alapmodell nem elég hivalkodó.

Míg a Fekete Péntek ajánlatok igyekeznek a kedvezőbb árcédulák felé terelgetni a vásárlókat, addig más gyártók inkább limitált luxuscikkekkel próbálják felkelteni az érdeklődést.

„Pimp my… doorbell”

Az Elite Crown Jewel egy HD kamerával szerelt eszköz, ami a RING saját modelljére építkezik. A Ring’s Video Doorbell Elite fejlett funkciókat (mozgásérzékelő, infravörös szenzor, kétirányú mikrofon, HD felvétel, távoli elérés) kínál, de alapból csupán ötszáz dollárt kérnek érte… ezt a modellt sikerült kicsit „feljavítani”.

A tizennyolc karátos arannyal, zafírral és gyémánttal feldíszített csengőből mindössze tíz darab készült, amiket a Selfridges áruházlánc Oxford Streeten található üzletében lehet megtekinteni és megvásárolni. A drágakövekkel kirakott eszköz 100 000 dolláros címkével kerül a vitrinbe, tehát igencsak távol keveredtünk az eredeti ártól.

A gyártó bejelentette, hogy a bevételek jelentős részét a bűnözés visszaszorításáért küzdő brit szervezetek kapják.