MEGOSZTÁS

Az Xbox Game Pass már régóta elérhető. A népszerű szolgáltatás a száznál több játék mellé számos exkluzív lehetőséget is biztosít. A játékok igény szerint teljesen letölthetők, így akkor sem kell nélkülözni őket, ha éppen nem tudunk a világhálóra csatlakozni.

Ez nagyon szép, de hol tároljuk őket?

A játékok tárolása a megnövekedett méretük miatt egyre nehezebb. A Seagate Game Drive termékcsalád legújabb tagja gyakorlatilag egy külső tároló, amely a konzol belső meghajtóját helyettesítve, akár 4TB méretű extra tárhelyet is képes biztosítani.

A plug&play eszköz használata végtelen egyszerű, elég az Xbox One, vagy Xbox 360 konzol valamelyik USB aljzatához csatlakoztatni. A készülék USB 3.0 interfészt használ, így kompromisszumok nélküli játékélményt biztosít. A játékgép automatikusan felismeri a meghajtót, segít annak telepítésében, ráadásul az eszköz kis mérete miatt könnyen hordozható és tápkábel nélkül is működik. Fontos, hogy a meghajtó előformázott, így kizárólag a támogatott konzolokkal használható.

A Seagate Game Drive már hazánkban is elérhető 34 000 (2TB) illetve 50 000 (4TB) forintért. Bónuszként a kisebbik előfizetés egy, míg a nagyobbik két hónapos Xbox Game Pass tagságot is tartalmaz.