MEGOSZTÁS

Nem is volt olyan rég, hogy a Microsoft elkötelezte magát a Wireless Speaker and Audio Association (WiSA) mellett, hogy megfelelő vezeték nélküli eszközöket találjon a Windows10 és Xbox rendszerekhez.

Kötöttségek nélkül

Az első befutó az Axiim lett, amely Link HD néven kínál kötöttségek nélküli megoldást. Az újdonság akár 7.1 rendszer kiépítését is lehetővé teszi, és garantálja a megbízható, tömörítetlen átvitelt a hangszórók felé. Az eszköz USB-interfészen keresztül csatlakoztatható és 480 Mbps sávszélességet használ az adatcseréhez.

Az integrált Bluetooth Smart modul lehetővé teszi az iOS és Android mobilalkalmazásokhoz való kapcsolódást, hogy a hangszóró konfigurálása és vezérlése egyszerűbb legyen. A készüléken infravörös (IR) vevőkészülék is található, amely lehetővé teszi a harmadik féltől származó univerzális távkapcsolók használatát.

Az Axiim Link HD előnye, hogy képes együttműködni az összes WiSA-kompatibilis eszközzel, így csak kevéssé köti meg a kezet a hangszórók választásakor. A rendszerrel kapcsolatban további információk a CES 2018 rendezvényen várhatók.