MEGOSZTÁS

Az LG Signature a gyártó különleges termékvonala, amely a különböző termékek legmagasabb technológiai színvonalon elkészített darabjait sorakoztatja fel.

A sorozatot prémium anyaghasználat és kivételesen aprólékos tervezés jellemzi, illetve az, hogy a koreai gyártó szinte összes fontos termékvonalából tartalmaz termékeket. A mobilban ez a bevezetés eddig nem történt meg, most azonban pótolták a lemaradást.

 

Egy régi ismerős, elegáns öltözetben

Az LG Signature Edition mobilkészülék alapvetően a V30 típusjelzésű modellre építkezik, azonban annak minőségét sikerült még magasabb szintre emelni. Az újdonság rendkívül elegáns megjelenésű; az alumínium-ötvözet vázra fekete burkolat került, amit kerámia bevonattal láttak el, a kijelzőt ötödik generációs Gorilla Glass védelmezi.

A telefont hat hüvelykes, OLED technológiával dolgozó panellel szerelték, a burkolat alatt a Snapdragon 835 mobilplatform dolgozik, míg a grafikus feladatokat az Adreno 540 iGPU látja el. A készülékbe 6 GB LPDDR4x rendszermemória került. A hátoldalon egy standard 16 megapixeles, valamint egy széles látószögű 13 megapixeles szenzor kapott helyet, míg előre 5 MP-es egységet pakoltak.

A mobilt 4G LTE hálózati modemmel, 802.11ac szabványt használó, kétsávos Wi-Fi-vel, Bluetooth 5.0 modullal és NFC chippel szerelték fel. Természetesen kapunk ujjlenyomat-olvasót, valamint számos kényelmi funkciót, a hangzásért pedig a Bang & Olufsen felel.

A telefon a jelenlegi állás szerint csak Dél-Koreában lesz kapható, de a gyártó nem zárta ki, hogy néhány darab Európában is a polcokra kerüljön.