MEGOSZTÁS

Az elkapott pillanatok nagy barátja lehet ez kis helyet igénylő nyomtató, amivel szinte azonnal papírképet lehet varázsolni a fényképekből.

Fotózz bárhol és nyomtasd ki azonnal

Küszöbön állnak az ünnepek, ilyenkor olyan emberekkel is találkozunk, akiket hosszabb ideje nem láttunk. A mobilkészülékek segítségével gyakorlatilag már bármilyen élethelyzetben készíthetők képek, amelyeket időnként jó lehet hagyományos formában is megőrizni.

A HP Sprocket egy hordozható fotónyomtató, amely a polaroid képekhez is használt ZINKTM Zero Ink technológiával dolgozik. A készülék alig nagyobb egy okostelefonnál, ráadásul a súlya is elenyésző (172 g), így bárhova magunkkal vihető. Az aprócska nyomtató vezeték nélkül kommunikál a mobileszközökkel, így bárhol kényelmesen használható; HP Zink fotópapírra dolgozik és 5,0 × 7,6 cm-es fotókat képes nyomtatni.

A készülékhez tartozik egy alkalmazás, aminek segítségével a legjobbnak ítélt fotók nyomtatás vagy megosztás előtt szerkeszthetők és feliratozhatók. A HP Sprocket 39 999 forintért vásárolható meg.