MEGOSZTÁS

A dél-koreai LG is ezerrel készül Las Vegasba, számos új terméket készülnek bemutatni, közöttük lesznek a legújabb fejlesztésű, Nano IPS-technológiára építő monitorok is.

A kiadott ismertető szerint mindkét készülék kvantumpontos megoldást használ majd, bár ennek részleteit a gyártó egyelőre nem teregette ki.

Egy káva nélküli szépség…

A 32UK950 típusjelzésű újdonságot harminckét hüvelykes kijelzővel szerelték, ami 4K felbontásra képes. A panelt egészen vékony keret határolja; 600 cd/m² maximális fénysűrűségre képes és lefedi a DCI-P3 színtér közel száz százalékát.

A formás Edge-ArcLine talpon álló monitor a háttér megvilágításához LED fényforrásokat használ, és a gyártó szerint intenzív színeket és hibátlan fekete árnyalatokat kínál. A készüléken mindössze egyetlen Thunderbolt 3 konnektor kapott helyet, ami támogatja a láncba fűzést, további csatlakozók egyelőre nem ismertek.

… és egy nagyképű a multitask feladatokhoz

A gyártó másik nagy dobása várhatóan a 34WK95U modell lesz, amely harmincnégy hüvelykes képernyőt kapott és hasonló jellemzőkkel rendelkezik, mint a kisebb társa. A monitor ugyanakkor ultraszéles és támogatja az 5K felbontást, így főként grafikusok, fotósok és videósok számára lehet ideális eszköz.

Természetesen mindkét készülék HDR 600 minősítéssel rendelkezik, további információk a CES2018 kiállításon várhatók.