MEGOSZTÁS

Az Asus monitora az első olyan huszonhét hüvelykes eszköz, amely támogatja a HDR400 szabványt, nagy színpontosságra képes, ezért főként fotósok és grafikusok kedvét keresi.

Nagy színhűség és éles kép

A készüléket 2560×1440 pixel felbontású IPS kijelzővel szerelték és képes lefedni a teljes sRGB színskálát. A panel 16,7 millió szín megjelenítését tudja, ezen felül 178 fokos betekintési szöggel, 100,000,000: 1 kontrasztaránnyal és 5 ms válaszidővel rendelkezik, valamint támogatja az AMD FreeSync technológiát.

A keret nélküli kialakítás nagy munkafelületet biztosít. Az ASUS ProArt kalibrációs technológia fejlett beállításokat kínál, míg a Thunderbolt 3 USB-C konnektorok akár 40 Gbps sebességű adatátvitelre is képesek. A készülék 400 nits fényerővel és HDR-10 nagy dinamikatartományú technológiával rendelkezik, gazdag és élethű megjelenítést nyújt.

A monitorban 2 x 2W teljesítményű hangszórók kaptak helyet. Az említett Thunderbolt 3 csatlakozókon felül HDMI 2.0, DisplayPort, HDMI 1.4 és 3,5 mm-es audio konnektorok sorakoznak a kínálatban.

A készülék Windows és a Mac OS tanúsítvánnyal rendelkezik, sajnos a vételár egyelőre ismeretlen.