MEGOSZTÁS

A készülék jelenleg a világ legvékonyabb laptopja, amely az igényesen kidolgozott részletek mellett, remek mobilitással és kiváló teljesítménnyel is büszkélkedhet…

A CES2018 nyitónapján a gyártó bemutatta ultra-vékony laptopját. A készülék mindössze 8,98 mm vastag, kifejezetten mobilitásra tervezett eszköz, amely izmos processzorral, meggyőző akkumulátor kapacitással és megbízható 4G LTE kapcsolattal rendelkezik.

Pillekönnyű, szép és gyors

A készülék jellegzetessége, hogy a beépített Intel XMM 4G LTE csatlakozással folyamatosan elérhető a világháló, ezzel küszöbölve ki a vezeték nélküli hálózatok, kapcsolódási nehézségeit. Az eszköz 802.11ac vezeték nélküli, 2×2-es MIMO kapcsolatot biztosít a különböző hálózatokhoz és a Nano SIM kártyahely mellett, támogatja az eSIM technológiát, így letölthetők és aktiválhatók vele eSIM profilok.

A készülék unibody alumínium váza kifejezetten tetszetős. A 14 hüvelykes Full HD IPS kijelző Acer Color Intelligence technológiával dolgozik és Corning Gorilla Glass védelmet kapott. A billentyűzetet természetesen háttérvilágítással látták el, így elégtelen fényviszonyok között is kényelmesen használható.

A burkolat alatt, egy Intel Core i7 kapott helyet, amit Windows 10 rendszerrel párosítottak. Az adatok számára 256GB méretű PCIw SSD tárolót biztosítottak, s a 8GB LPDDR3 memória a multitask feladatok zökkenőmentes elvégzéséhez is elegendő. Az adatok és a rendszer védelmét ujjlenyomat-olvasó biztosítja, ugyanakkor lehetővé teszi a jelszó nélküli és biztonságosabb bejelentkezést a Windows Hello rendszeren keresztül. Az Acer Swift 7 európai forgalmazása áprilisban kezdődik 1699 eurós áron.