MEGOSZTÁS

Az Insta360 panorámavideók és -képek készítésére alkalmas kamerákat készít, így kevéssé meglepő, hogy legújabb fejlesztésük is ehhez kapcsolódik.

A Nano S második generációs eszköz, amely elődjénél jobb képminőséget és szoftveres támogatást kínál.

A kreativitás szabadsága

A készülék két, egymással szembefordított szenzorral dolgozik. Az érzékelők f/2.2 rekesznyílással rendelkező, nagy látószögű lencsék mögé kerültek. A kamera 3840 × 1920 pixeles panorámavideók készítésére alkalmas, az elkészült műveket a társított okostelefon vagy a készülékbe helyezett (UHS-I microSD) memóriakártya tárolja. Utóbbi legfeljebb 128 GB méretű lehet.

Az Insta360 természetesen számos közösségi oldalt támogat. Amennyiben a kiválasztott felület nem birkózna meg a 360 fokos tartalmakkal, akkor sincs baj, ugyanis a kamerához mellékelt szoftver segítéségével az anyagok átalakíthatók. Ha valaki késztetést érez, élő bejelentkezéseket is készíthet, de videóbeszélgetés indítására is van lehetőség.

A kamera egyelőre csupán iPhone készülékekkel működik, de a gyártó már dolgozik az USB-C csatolóval ellátott változaton, így hamarosan a robotos telefonok is képbe kerülhetnek. Az eszközben egy 800 mAh akkumulátor is helyet kapott, amely mindössze egy óra üzemidőt biztosít. Az Insta360 Nano S fekete és fehér színben rendelhető a gyártó oldaláról.