MEGOSZTÁS

A Tag Heuer Conected Modular 41 elnevezésű okosóráját a Geneva Days rendezvényen mutatták be.

Ez a széria sorakoztatja a legkisebb, Android Wear rendszert futtató modelleket, amelyek hét különböző változatban vásárolhatók meg.

Prémium minőség és elegancia

Az óratest 41 × 13,2 milliméteres. Az 1,39 hüvelykes AMOLED kijelzőt 2,5 milliméter vastag, tükröződés mentes zafír üveg védi. A titán bevonatú burkolat alatt egy Intel Atom processzor dolgozik, a rendszer 1 GB memóriával gazdálkodhat, míg az adatok tárolására 8 GB helyet biztosítottak.

A Tag Heuer újdonságában természetesen az összes fontosabb szenzor (GPS, gyorsulásmérő, giroszkóp, dőlés érzékelő) helyet kapott, van NFC, Bluetooth és WiFi. Az akkumulátor 345 mAh kapacitású, amely általános használat mellett huszonöt óra üzemidőt biztosít.

A telepnek közel két óra kell a teljes feltöltéshez. A készülékhez egy dedikált alkalmazás is elérhető, amely számos egyedi funkcióval bővíti az időmérő tudását, akár saját fotó is beállítható óralapnak.

A Connected Modular 41 órák persze még így sem tartoznak az olcsó termékek közé, hiszen az alapváltozatért is 1200 dollárt kér a gyártó, de a fémszíjjal ellátott modell már 2100 dollárt kóstál.