MEGOSZTÁS

Az Pioneer eszköze klub stílusú kezelőfelülettel rendelkezik, intuitív funkciókat kínál, ráadásként kompakt kialakítású, így könnyen szállítható.

Éjszakai hangulatfelelős

Bár a készülék felülete megújult, a gombok elrendezése könnyű tanulási folyamatot biztosít. A kütyü számos professzionális jellemzővel rendelkezik, kapott egy teljes méretű jogtárcsát, amely a CDJ-2000NXS2 öröksége. A tárcsák közepére nagyfelbontású kijelzők kerültek, amik segítségével, könnyebb figyelemmel kísérni a fontosabb információkat (lejátszási idő, BPM, hullámforma, playback pozíció, Hot Cue, Loop pontok), amelyek kijelzése ráadásul szabadon választható.

A mixek természetesen effektezhetők; a korábbi modellek effekt kínálata négy újjal bővült és a dedikált Beat FX kijelzőn azonnal látható a referencia BPM és a kiválasztott hangfájl. A pult a Magvel Fader Pro szériától örökölt krosszféderrel rendelkezik, amely tartós igénybevételre lett tervezve. A Pioneer finomította a jelfeldolgozást, csökkentette a késleltetést, hogy jobban illeszkedjen a jogtárcsa és krosszféder működéséhez.

Az eszközre két USB port, külső lejátszók számára kialakított konnektorok (4) és két mikrofon bemenet került. A Pioneer DDJ-1000 önálló keverőként vagy rekordboxként is használható. A készülék 396 000 forintos áron a hazai márkakereskedőknél megvásárolható.