MEGOSZTÁS

Hiperaktív, unatkozó vagy csupán játékos kedvencek szórakoztatására készült az érzékelőkkel és kamerával ellátott Pebby labda, amivel a gazdi távollétében is lefoglalhatók a kutyák és macskák.

Játékosan ellenőrizhetők a kedvencek

A Pebby egy elektronikával alaposan megpakolt eszköz, amely egy dedikált alkalmazás segítségével kontrollálható. A készülékben kamera és hangszóró is rejtőzik, így a telefonon keresztül figyelhető a kutya vagy macska viselkedése, akihez szükség esetén szólni is lehet.

A labda burkolata nagyon erős, így nem tehetnek benne kárt a fogak és a karmok, ezen felül a nedvesség sem árthat neki. Az alkalmazás segítségével a labda irányítható, ide-oda mozgatható, azaz képes felkelteni az állat figyelmét. Amennyiben a gazdának nincs ideje vagy lehetősége manuálisan szórakoztatni kedvencét, ebben az esetben jól jöhet Pebby Collar nyakörv. A labda veszi a kutyára erősített nyakörv jeleit, és követi annak mozgását, miközben nyakbavaló méri az állat aktivitását.

A Pebby másfél órát képes üzemelni egyetlen töltéssel. Szerencsére töltéshez elég az adapterhez küldeni, amire képes automatikusan rácsatlakozni. A labda (189 dollár) és nyakörv (59 dollár) a gyártó oldaláról rendelhető…