MEGOSZTÁS

A Korg Prologue egy teljes méretű billentyűzetet használó, polifonikus analóg szintetizátor.

A hangszerben található áramkörök a sorozat korábbi modelljeiből származnak, amit egy újonnan kifejlesztett digitális multi-motorral és DSP-alapú effektekkel fejeltek meg.

Az örökség kötelez

A hangszer a Minilogue és Monologue szintik legjobb tulajdonságait örökíti tovább, azonban a gyártó szerint sokkal többet kínál, mint egy hagyományos analóg eszköz. A készüléket 11 000 diszkrét komponens felhasználásával tervezték, tiszta analóg útvonalat, kifogástalan hangminőséget és intuitív interfészt kínál.

A hangszerben három, különálló motor dolgozik. A zajgenerátor segítségével közvetlenül változtatható a zajszín, a VPM/FM oszcillátor segítségével összetett, fémes hanghatások állíthatók elő. A felhasználói oszcillátor lehetővé teszi a saját minták használatát, míg a digitális effektek 32 bites lebegőpontos feldolgozást nyújtanak.

Számos fejlett funkciót (analóg comp/booster, bi-timbral, voice modes, arpeggiator) kínál, a billentyűzet természetes érzékenységgel segíti a játékot. A hangszer ötszáz hangmintát képes tárolni (250 előtelepített, 250 saját), amelyek igény szerint rendezhetők és szerkeszthetők. A hangszeren fejhallgató, USB, midi konnektorok találhatók a külső eszközök társításához. A Korg Prologue két változatban vásárolható meg: a Prologue-8 1500 dollárba, míg a Prologue-16 2000 dollárba kerül.