MEGOSZTÁS

A RED Hydrogen  One legnagyobb dobása, hogy mindenféle kiegészítő hardver nélkül képes 3D, VR/AR tartalmak megjelenítésére, ezen felül képes kezelni a gyártó saját 4V tartalmait.

Méregdrága játékszer vagy igazi forradalom?

A RED Hydrogen One tavaly került reflektorfénybe, és a felvázolt jellemzők alapján rendkívül érdekes eszközről van szó. A legújabb információk szerint a gyártó áprilisban tart egy bemutatót, amin a működő prototípusoké lesz a főszerep.

A telefon a gyártó szerint számtalan újdonságot kínál, többek között holografikus kijelzőt és moduláris bővíthetőséget. A holografikus mód szemüveg és kiegészítők nélkül jelenít meg térhatású tartalmakat, ezen felül mozi élményt megszégyenítő kamera is csatlakoztatható lesz a telefonhoz.

A készülékbe 5,7 hüvelykes UHD (2560 × 1440 képpont) panel kerül, míg a burkolat alatt Qualcomm Snapdragon 835 típusjelzésű lapka dolgozik. Az energiáról egy 4500 mAh akkumulátor gondoskodik, ezen kívül USB-C konnektorról, sztereó hangszórókról, dupla SIM foglalatról és jack csatlakozóról szólnak a hírek. Természetesen képes lesz 3D és 4V mozgóképek rögzítésére – a titán kivitel 1595 dollárba fog kerülni.