MEGOSZTÁS

A masszív burkolattal ellátott hangszóró vezetékek nélkül működik, hordozható, ráadásul lámpaként is működik.

Hegynek fel, völgynek le

Az Evolveo Armor XL3 aktív életmódot folytató felhasználók számára lehet érdekes. A készülék IP54 tanúsítvánnyal rendelkezik, azaz porral és nedvességgel szemben egyaránt védett. A henger alakú hangszóró sok praktikus funkcióval rendelkezik, ugyanis vezeték nélküli hangszóró, FM rádió, Power Bank, MP3 lejátszó és elemlámpa egyben.

A gumírozott burkolat miatt ideális partner a túrák alkalmával, ráadásul a kerékpáros rögzítő segítségével a bringákra is kényelmesen felszerelhető. A henger egyik végére egy lámpa került, ez főként kiegészítő fényforrásként használható. A ház másik végén hangszórórács található, amely mögött 40 mm-es neodímium meghajtó lapul. Az eszköz 3W teljesítményre képes, basszus kiemelést kínál, vezérlése a borítás alá helyezett gombokkal történik. Persze vezeték nélkül társítható telefonokkal, sőt a beépített mikrofonnak köszönhetően hívások fogadására is alkalmas.

A csatlakozók porvédő ajtó mögött kaptak helyet, de itt található microSD-kártya nyílása, amiből legfeljebb 64 GB méretűt képes fogadni. A microUSB konnektor segítségével a töltőként is használható, míg a hagyományos USB-kábellel asztali géphez is társítható. A hangszóróba 4000 mAh akkumulátor került, amely vegyes használat mellett tizenöt óra üzemidőt biztosít.