MEGOSZTÁS

Az ülő alkalmatosságokkal a szimulátorok kedvelőit szólítja meg a Corsair. A műbőrrel borított, poliuretán habbal töltött székek a kényelem mellett könnyen személyre is szabhatók.

Egy régebbi és egy vadonatúj

A székek közös jellemzője a rendkívül masszív fém váz, az emelhető ülőlap, a dönthető támla és a magasságában állítható karfa. A tavaly bemutatott, kicsit frissített Corsair T1 Race modell az alacsonyabb, kialakítása jobban hasonlít egy valódi versenyüléshez.

A háttámla 95 centi magas, ami vállmagasságban ötvenhat centi helyet biztosít, míg az ülőlap 32-42 centiméter között állítható. A szék legfeljebb százhúsz kilót bír el, az ötágú talp hetvenöt milliméter átmérőjű kerekekben végződik.

A Corsair T2 Road Warrior kevésbé feszes, magasabb építésű, de alacsonyabb (88 cm) támlával rendelkezik. Az ülőlap 51-60 centi között állítható, vállban kevesebb (50 cm) helyet kínál. A fotel húsz kilóval több terhet képes elviselni, mint a fenti modell, ami az acél erősítéssel ellátott kerekeknek köszönhető.

 

Mindkét szék különböző színekben rendelhető: az egyikért (T1 Race) 350 dollárt kell fizetni, míg a másik (T2 Road Warrior) 400 dollár ellenében vihető haza.