MEGOSZTÁS

Az Epson projektora az Amszterdamban megrendezésre kerülő ISE (Integrated Systems Europe) 2018 kiállításon mutatkozott be.

A rendezvények érdeklődésére biztosan számíthat

Az EB-L12000Q vetítő egy elsősorban ipari felhasználást célzó, 3LCD technológiát használó lézerprojektor, amit nagyobb rendezvények kiszolgálására terveztek. A modell méretezésekor odafigyeltek, hogy az beleférjen az ipari szabványú csöves acélkeretekbe, aminek köszönhetően könnyen elhelyezhető egy már létrehozott infrastruktúrába.

A berendezés 12000 ANSI lumen fényerőre képes natív 1200:1 kontrasztarány mellett és támogatja a nagy dinamikatartományú tartalmak (HDR, HLG és PQ) megjelenítését. A 4K tartalmakhoz ezúttal már nincs szükség trükkre (pixel eltolás), ráadásul a készülékre a gyártó EB-L1000 sorozata által használt objektívek is passzolnak, ami költséghatékony fejlesztést tesz lehetővé.

A vetítő könnyen telepíthető és bármilyen irányból képes a képalkotásra, ezen felül alacsony karbantartási igényű.  A gyártó szerint hamarosan elkészül a modelleket támogató segédprogram (Professional Projector Tool), amivel egyszerűen lehet, több projektorból álló rendszereket vezérelni. Az újdonság forgalmazása csak jövő évben várható.