MEGOSZTÁS

A HP Thunderbolt alapú újdonsága nem csupán a különböző eszközök töltéséhez nyújt segítséget, hanem egy audio konferenciákhoz használható egységet is kínál.

Rengeteg csatlakozót kapunk

A HP Elite Thunderbolt Dock G2 névre hallgató eszköz a 100 W teljesítménynek köszönhetően akár noteszgépek töltésére is alkalmas. Az egyszerű dobozforma tetszetős: a kezelőszervek a készülék tetején, míg a csatlakozók jelentős része a hátoldalon kapott helyet.

A dokkolót számos eszköz fogadására felkészítették, hiszen két USB 3.0, Ethernet, D-Sub, kettő darab DisplayPort, valamint egy USB-C konnektort sorakoztat a hátoldalon. A csatlakozók egyszerre két 4K felbontású kijelző társítását teszik lehetővé, de a felbontás csökkentésével ezek száma megduplázható. A csomagba egy további USB 3.0 port, egy Kensington zár, valamint egy 3,5 mm-es jack aljzat is került.

Az újdonság extrája egy könnyedén csatlakoztatható modul, ami rendkívül praktikus, ha több résztvevős megbeszélést szeretnénk lebonyolítani. A hangzásért a Bang&Olufsen felel, így nem valami tompa dobozhanggal megvert megoldásról van szó. A dokkoló forgalmazása nyár elején kezdődik, sajnos az ára egyelőre ismeretlen.