MEGOSZTÁS

Az Android atyjának Essential Phone névre hallgató okostelefonja többszöri halasztás után jelent meg. Az eredetileg négy színt (Pure White, Black Moon, Star Grey, Deep Ocean) kínáló választékból azonban eddig csak kettő volt elérhető.

Tartalomhoz a forma

Az újabb modellek kizárólag külsőben változnak a jellemzők tekintetében, semmi extrára nem szabad számítani. A készülékek 5,6 hüvelykes, szinte keretmentes kijelzővel, 13 megapixeles dupla (RGB és a monokróm) hátlapi és 8 megapixeles szelfikamerával érkeznek. A titánium burkolat alatt továbbra is Snapdragon 835 processzor dolgozik, ami mellé 4 GB RAM és 128 GB-os tárhely került.

Jó hír, hogy az Essential zöldeskék (Deep Ocean) verziója már kapható, míg a szürke (Star Grey) és egy igencsak tetszetős réz-fekete változat még várat magára. Üröm az örömben, hogy az utóbbiak csupán korlátozott darabszámban vásárolhatók meg. A negyedik szín (Halo Grey) exkluzív, kizárólag az Amazonon szerezhető be. Ez a változat némi pluszt is nyújt, ugyanis Alexa alkalmazással együtt kapják meg az érdeklődők.