MEGOSZTÁS

A headset egyelőre csak a gyártó weboldalán keresztül vásárolható meg, a viszonteladók az elérhető információk szerint március végén tehetik rá a kezüket.

Jól felszerelt, de ennek ára is van

A HC102 típusjelzéssel ellátott headset a 2017-es IFA kiállításon már megmutatta magát. Az elmúlt időszakban a gyártó főként az egyes komponensek finomításával volt elfoglalva, tehát komolyabb változásra már senki ne számítson. A headset felépítése a hagyományos vonalat követi, tehát az elektronikát és a kijelzőt egyetlen masszív zsanér rögzíti a fejpánthoz. A tervezés során igyekeztek figyelni a súly elosztására, így az eszköz hosszabb ideig marad kényelmes.

A készülékbe két darab 1440×1440 képpont felbontással bíró kijelző került. Az LCD alapú panel százöt fokos látószöggel rendelkezik, 100 cd/m2 fényerővel és legfeljebb 90 Hz frissítéssel dolgozik. Az antibakteriális bevonattal ellátott, kifejezetten tetszetős burkolat alá a pontos és gyors mozgáskövetés érdekében két kamera is került. A szenzorok giroszkóppal és gyorsulásmérővel együtt dolgoznak, így nincs szükség külön érzékelőkre. A modellhez két 6DoF vezérlő is tartozik, amelyek vezeték nélkül kapcsolódnak a headsethez.

Az újdonság HDMI 2.0 és USB 3.0 csatlakozókba végződő kábel segítségével társítható a Windows 10 operációs rendszert futtató eszközökhöz. Az eszközt máris több ezer alkalmazás és játék támogatja, a pakkot 439 dollár ellenében lehet beszerezni.