MEGOSZTÁS

A telefon főként azok számára lehet érdekes, akik egy minden viszontagságnak ellenálló készüléket keresnek. A Land Rover mobil ütésálló burkolata alatt lapító hardver egészen meggyőző, ráadásul egyes jellemzők tovább fejleszthetők.

Kalandorok ne kíméljenek!

Az alapból Android Nougat rendszert futtató készülék IP68 minősítéssel rendelkezik, ennek megfelelően a port, vizet és kisebb zuhanásokat (1,8 m) is képes gond nélkül átvészelni. Az 5 hüvelykes (1920 × 1080 képpontos) kijelzőt ötödik generációs Gorilla üveg védelmezi a balesetektől.

A telefon gyomrában egy MediaTek Helio X27 processzor kapott helyet, ami mellé 4 GB RAM és microSD kártyával bővíthető, 64 GB-os tárhely jár. A frontkamera 8, míg a hátoldali egység 16 megapixeles; arról sajnos nincs adat, milyen képalkotót épített be a gyártó. Az akkumulátor kapacitása 4000 mAh.

Az alapkészülékhez hátlapra illeszthető kiegészítők is vásárolhatók, ezekből egyelőre két csomag érhető el. A Bike Pack értelemszerűen a kerékpározás szerelmeseinek készült: egy kormányhoz rögzíthető konzolt, valamint egy extra (4370 mAh) telepet kínál. Ezzel szemben az Adventure Pack a plusz akkumulátor (3600 mAh) mellé egy GPS antennát biztosít, amely jobb vételre képes, mint az eszköz beépített megoldása.